360 skincode

360° SKINCODE is hét programma voor huidverjonging met behoud van natuurlijke looks! Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten, met medische precisie, zonder chirurgie en met behoud van natuurlijke looks er tien jaar jonger uitzien. Dat is de missie van Cenzaa’s 360° SKINCODE. 360° SKINCODE is een geweldig totaalprogramma waarbij met intensieve producten en prachtige behandelprogramma’s wordt gewerkt voor zowel thuis als bij mij in het instituut. Van binnen en van buiten wordt er gewerkt aan huidverjonging en verbetering! Natuurlijk, veilig, gezond en stralend oud worden hebt u nu zelf in de hand!
Met het 360 programma van Cenzaa kan ik maatwerk aanbieden waarin jouw DNA leidend is. Zo starten we met het afnemen van een speekseltest, de DNA Skincode Analyse. Jouw DNA bepaalt voor 2% hoe en op welke wijze de huid verouderd. Jouw lifestyle bepaald de overige 80%. Op deze manier krijgen we inzicht in jouw huidtoekomst en hoe die doeltreffend beïnvloed kan worden. Met deze inzichten kan ik jou helpen huidveroudering te remmen en huidverjonging in te zetten. 360 SKINCODE is de trotse en bekroonde winnaar van de Professional Beauty Product of the Year 2020 Award. Gekozen door zowel de Vakjury als Beauty Professionals!
Met het 360 SKINCODE programma neem ik jou aan de hand mee op reis naar huidverjonging!
Benieuwd? Boek hier jouw gratis intake en meer informatie

SKIN RESEARCH APPOINTMENT


Voordat er gestart kan worden met deze behandelingen plan ik een Skin Research Appointment met u in twee weken voorafgaand aan de eerste 360° SKINCODE behandeling. Tijdens de Skin Research Appointment wordt er uitgebreid aandacht besteed aan onderstaande items:
· Skin Analyse inclusief fotomoment
· Uitvoeren Patch Test
· Doornemen Informed Consent (indicaties en contra-indicaties)
· Bespreken van richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de 360° SKINCODE Peel Program behandeling
· We maken een start met het mooie thuisverzorgingsprogramma ter voorbereiding en ter ondersteuning van het 360 Skincode Peel Program.
360 Skincode 45 minuten €90
360 Skincode 60 minuten. €120
360 Skincode 75 minuten. €150