parallax background

Fruitzuren

WhatsApp Image 2022-11-22 at 1.49.46 PM
Fruitzuren zijn zuren afkomstig van natuurlijke bronnen. Dat kan een bepaald soort fruit zijn, zoals appels, aardbeien, citrusvruchten of druiven, maar dat hoeft niet. Ze worden ook gewonnen uit melk, rietsuiker en amandelen. Ze weken dode huidcellen aan het huidoppervlak los, zodat nieuwe, frisse huidcellen tevoorschijn komen.

Personal Peel Program met fruitzuren


Een behandeling met het Peel Program zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger en heeft een verjongend effect.
Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.
Het 360° Skincode Peel Program is opgebouwd uit drie verschillende peelingen. Iedere peeling heeft zijn eigen specifieke werking en dieptewerking. Afhankelijk van de wensen van jouw huid wordt bepaald welke type fruitzuurbehandeling ingezet zal worden.
Waneer is deze behandeling geschikt?

Rimpels en fijne lijntjes
Hyperpigmentatie
Oppervlakkige hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekjes
Grove huid en poríënstructuur
Vale/doffe huid
Kerastosis Pilaris
Vochtarme huid
Droge huid
Actieve acne
(Acne-) littekens (kleurverschil na Acne)
Futloze huid
Gerstekorrels
Algehele huidconditie
AANTAL BEHANDELINGEN EN BEHANDELINTERVAL
Om dit programma speciaal voor jou persoonlijk te maken, boeken we minimaal 2 weken voor de eerste behandeling het Skin Research Appointment in. Hierin doe ik een uitgebreide huidanalyse, vertel ik je meer over de mogelijkheden, contra-indicaties en de richtlijnen. Ik maak een persoonlijk behandelplan op maat en vertel je welke producten je thuis dient te gebruiken voordat we met de behandeling kunnen starten.
Afhankelijk van de indicatie en de huidwens wordt bepaald hoeveel behandelingen wenselijk zijn. Voor optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig. Dit is uiteraard afhankelijk van de indicatie en gevoeligheid van de huid.

Is er enkel sprake van een droge huid met schilfertjes? Dan kan één behandeling al voldoende zijn.
Is het behandeldoel het verminderen van lijntjes en rimpels, dan zullen meerdere behandelingen nodig zijn.
Het Personal Peel Program kent een behandelinterval van 1 behandeling in de 2 weken. Dit is ook afhankelijk van de gekozen combinatietherapie
die er wordt aangeboden.
Na een kuur hanteren we een pauze van 6 à 8 weken voordat er een vervolg gepland mag worden.
De Cenzaa fruitzuren zijn geheel veilig. Maar door het gebruik van zuren wordt de huid wel wat gevoeliger voor zonlicht.
Je dient rond een fruitzuurbehandeling je huid extra goed te verzorgen en beschermen met een goede SPF!
NOTE
100% garantie kan ik niet garanderen, resultaten zijn afhankelijk van je leefstijl, milieu-invloeden en zon gebruik. Ook bepaalde medicatie, ziektes en langdurig stress zijn relatief of absolute contra-indicaties en bespreek ik tijdens het intakegesprek.
*Ik voer geen behandeling uit bij zwangerschap, rokers, stressvolle situaties, rosaceahuiden, een huid die radiotherapie (bestraling) heeft ondergaan, gebruik tijdens een anti-bioticakuur, psoriasis en eczeem, een operatie in het gezicht de afgelopen 6 maanden, kwaadaardige huidaandoeningen, gebruik van acne medicatie en niet bij het gebruik van roacuttane of andere medicijnen met vitamine A zuur.

BEHANDELINGEN


De behaalde effecten bij onderstaande behandelingen:

>Verbetering van de huidconditie
>Rimpelvermindering
>Verbetering van de doorbloeding
>Vermindering van kraaienpootjes, rimpels en littekens
>Positieve invloed op de huidweerstand
>Vermindering groeve poriën
>Verminderd pigmentstoornissen
Facebook Say Goodbye to Wrinkles kuur