Gifts & Soycandles

MY FLAME Lifestyle


SOJAKAARSEN


WAAROM WIL JE SOJAKAARSEN IN PLAATS VAN GEWONE KAARSEN? Ten eerste zijn de meest voorkomende kaarsen gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in Argentinië en Brazilië regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De sojawas van My Flame Lifestyle komt echter van lokale boeren bij onze kaarsenmakerij. Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Je hebt dus veel langer plezier van je kaars(en) en dit is natuurlijk ook weer beter voor het milieu en je portemonnee.
BETERE GEURVERSPREIDING. Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. My Flame probeert de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen. Het resultaat van deze heerlijke geuren komt voort uit een mix van essentiële oliën en parfumolie. My Flame werkt samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk. De geuren zijn met zorg samengesteld en van hoge kwaliteit. Van deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn :-).
VOLLEDIG OPBRANDEN VAN DE KAARS. Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!
WAS GEMORST? GEEN PROBLEEM! Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Met natuurlijke kaarsen gemaakt van sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.
KORT LONTJE? Houdt de lont op ongeveer 6 mm voor een rustig vlammetje. Wordt de vlam te groot, blaas het voorzichtig uit en knip de lont tot 6 mm. Als de vlam te klein wordt, blaas het uit en verwijder de was om de lont zodat deze ca. 6 mm uitsteekt. Daarna kan je kaars direct weer aan.

GEURSTOKJES

Laat je huis heerlijk ruiken met de geurstokjes. Bij de geurstokjes worden 8 stokjes geleverd. Hoe meer stokjes je in het flesje doet, hoe sterker de geur wordt afgegeven in je huis. Het flesje gaat ca. 2,5 maand mee met 5 stokjes in het flesje. De stokjes hebben ronde kanaaltjes die van onder naar boven lopen. De geurolie wordt hierdoor als het ware opgezogen. Een aantal uur na het plaatsen van de losse stokjes in de geurolie van het flesje zijn de kanaaltjes geheel gevuld en gaan de geurstokjes hun werk doen. De geurstoffen uit de geurolie verdampen op het oppervlak van de stokjes. Het omdraaien van de stokjes, zorgt tijdelijk voor een hogere geurafgifte. Perfect voor gebruik in het hele huis: van woonkamer tot badkamer en van toilet tot slaapkamer.

HUISSPRAY


Verrijk je ruimte met de frisse en zachte geuren van de roomsprays. Ze zijn net als de kaarsen voorzien van grappige, catchy of warme boodschappen! Is je roomspray op? Gebruik hem dan als een leuk vaasje met je favoriete bloemen of droogbloemen.

Cadeausetjes

my-flame-sojakaars-enjoy-life-to-the-fullest-geur.jpg
Gifts
Gifts
c5590-cenzaa-gc-delightful-dream-tea-55gr-flacon_sleeve

HAPPINESS L


Mandje

Handdoekje

Cenzaa Delightfull Dream Tea

Loveli Deo

Loveli Lipbalm

Sojakaars groot

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€49,50

HAPPINESS M


Mandje

Handdoekje

Loveli Deo

Loveli Lipbalm

Sojakaars My Flame groot

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€32,50
Gifts
Gifts
Gifts
DSC_0461_1200x800

HAPPINESS S


Mandje

Handdoekje

Lovely Lipbalm

Soja Kaars My Flame Klein

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€23,50