Gifts

MY FLAME Lifestyle


SOJAKAARSEN


WAAROM WIL JE SOJAKAARSEN IN PLAATS VAN GEWONE KAARSEN? Ten eerste zijn de meest voorkomende kaarsen gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in Argentinië en Brazilië regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De sojawas van My Flame Lifestyle komt echter van lokale boeren bij onze kaarsenmakerij. Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Je hebt dus veel langer plezier van je kaars(en) en dit is natuurlijk ook weer beter voor het milieu en je portemonnee.
BETERE GEURVERSPREIDING. Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. My Flame probeert de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen. Het resultaat van deze heerlijke geuren komt voort uit een mix van essentiële oliën en parfumolie. My Flame werkt samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk. De geuren zijn met zorg samengesteld en van hoge kwaliteit. Van deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn :-).
VOLLEDIG OPBRANDEN VAN DE KAARS. Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!
WAS GEMORST? GEEN PROBLEEM! Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Met natuurlijke kaarsen gemaakt van sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.
KORT LONTJE? Houdt de lont op ongeveer 6 mm voor een rustig vlammetje. Wordt de vlam te groot, blaas het voorzichtig uit en knip de lont tot 6 mm. Als de vlam te klein wordt, blaas het uit en verwijder de was om de lont zodat deze ca. 6 mm uitsteekt. Daarna kan je kaars direct weer aan.

GEURSTOKJES

Laat je huis heerlijk ruiken met de geurstokjes. Bij de geurstokjes worden 8 stokjes geleverd. Hoe meer stokjes je in het flesje doet, hoe sterker de geur wordt afgegeven in je huis. Het flesje gaat ca. 2,5 maand mee met 5 stokjes in het flesje. De stokjes hebben ronde kanaaltjes die van onder naar boven lopen. De geurolie wordt hierdoor als het ware opgezogen. Een aantal uur na het plaatsen van de losse stokjes in de geurolie van het flesje zijn de kanaaltjes geheel gevuld en gaan de geurstokjes hun werk doen. De geurstoffen uit de geurolie verdampen op het oppervlak van de stokjes. Het omdraaien van de stokjes, zorgt tijdelijk voor een hogere geurafgifte. Perfect voor gebruik in het hele huis: van woonkamer tot badkamer en van toilet tot slaapkamer.

HUISSPRAY


Verrijk je ruimte met de frisse en zachte geuren van de roomsprays. Ze zijn net als de kaarsen voorzien van grappige, catchy of warme boodschappen! Is je roomspray op? Gebruik hem dan als een leuk vaasje met je favoriete bloemen of droogbloemen.

HAPPINESS GIFTSETS


De feestdagen komen er weer aan en dat betekent elkaar verrassen met een feestelijk, liefdevol pakje voor 5 december of voor onder de kerstboom. Maar vindt jij het nou ook zo moeilijk om iedere keer weer iets leuks en origineels te bedenken?
Speciaal voor de feestdagen heb ik giftsets samengesteld filled with ‘JOY AND HAPPINESS‘. Een mandje gevuld met heerlijk geurende, trendy sojakaarsen met catchy teksten van My Flame, de fantastische troepvrije deo’s en lipbalms van Loveli, de heerlijke Delightfull Dream Tea van Cenzaa en vul het eventueel aan met de ‘Glow en Wow’ Soapbar! Er is zelfs gedacht aan een droogbloemetje om de opgebrande sojakaars mee te vullen. Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijk ‘Glow en Wow’ FEEL-GOOD momentje voor thuis! Gun jouw geliefde, zus, vriendin, vrouw, moeder of dochter dit mooie gebaar en geef het gevoel van geven een nieuwe betekenis…
Staat jouw pakketje er niet bij of zoek je iets in een andere prijscategorie? My Flame heeft ook geurstokjes, roomsprays en meerdere soorten kaarsen. Of misschien ga jij liever voor een heerlijke Bodycream of Bodywash van Loveli? Kom gerust langs dan maken we samen iets moois zodat jouw gift kan pronken onder de kerstboom!
Heb jij een kleine onderneming? Dan is dit zeker ook leuk als kerstpakket om je personeel mee te verrassen!
HAVE A GLOWING CHRISTMAS!
my-flame-sojakaars-enjoy-life-to-the-fullest-geur.jpg
Gifts
Gifts
c5590-cenzaa-gc-delightful-dream-tea-55gr-flacon_sleeve

HAPPINESS L


Mandje

Handdoekje

Cenzaa Delightfull Dream Tea

Loveli Deo

Loveli Lipbalm

Sojakaars groot

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€49,50

HAPPINESS M


Mandje

Handdoekje

Loveli Deo

Loveli Lipbalm

Sojakaars My Flame groot

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€32,50
Gifts
Gifts
Gifts
DSC_0461_1200x800

HAPPINESS S


Mandje

Handdoekje

Lovely Lipbalm

Soja Kaars My Flame Klein

Glow en Wow Soapbar

Droogbloemetjes€23,50
Mocht je grotere getallen willen afnemen als kerstpakket voor je (kleine) onderneming kun je me mailen (contact@glowenwow.nl) of het contactformulier invullen. Je mag hierbij de aantallen doorgeven en erbij zetten of het gaat om de S,M of L versie. Mocht jouw prijscategorie er niet bij zitten, ik heb in mijn salon meerdere pakketjes staan die verschillen van inhoud en prijs. Je bent van harte welkom om te komen kijken en zo samen een pakketje samen te stellen. Wil je alleen een kaars of meerdere kaarsen, roomsprays of geurstokjes of misschien alleen producten van Loveli laat het me weten, ik kijk graag met je mee!
De sets worden nog mooi ingepakt in folie met een 'Have a Glowing Christmas' sticker!
P.S. Mocht je het niet prettig vinden om in deze tijden van Corona langs te komen in mijn salon dan bezorg ik jouw 'Happiness Pakketje' gratis aan huis in de Gemeente Oirschot, de Beerzen, Spoordonk en Best!
Gifts
Giftset Ingepakt. Sojakaars 'Do what you love and do it a lot'! €28,50
Gifts
Giftset Ingepakt. Sojakaars 'Cheers'! €27,50
Gifts
Giftset Ingepakt. Geurstokjes 'Magic is really happening'! €33,50
Gifts
Kom langs in mijn salon! Er staan tot aan de feestdagen pakketjes klaar die je zo kunt meenemen. Of stel je eigen pakketje samen en geef je wensen door! De kaarsen, roomsprays en geurstokjes zijn ook los verkrijgbaar. Prijzen variëren van €7,95 tot €17,95