Discovery kit
Treat // Try //travel

CZ-Discovery-Kit-sfeer-5-mini-brochure
Beautycase-Collection-age-reduce-podium
CZ-Discovery-kits-sfeer-2144
C6630-6636-DiscoveryKit-Algemeen-3

Discovery Kit


De nieuwe Cenzaa Discovery Kit is de onmisbare kit voor iedere huidwens.

Maak kennis met het 6-stappenplan van Cenzaa en geniet thuis van de huidverbeterende en doeltreffende werking van de Cenzaa essentials. Nu als kennismakingsset verkrijgbaar in een bewaarbox inclusief luxe toilettas met 7 travelsize producten en een mini-brochure met productinformatie en tips voor een stralende huid. De Discovery Kit is er in maar liefst 7 unieke uitvoeringen, voor iedere huidwens een oplossing. Een prachtige manier om Cenzaa zelf te proberen of om cadeau te doen.
Ben jij als nieuwe klant nieuwsgierig wat Cenzaa voor jouw huid kan betekenen maar weet jij niet precies wat jouw huidtype is? Wees gerust want bij deze Kit zit een kennismakingsbehandeling van ± 30 minuten. Met deze behandeling combineer ik de innovatieve producten en behandeltechnieken met een persoonlijke en luxe beleving waarbij u wordt voorzien van een professioneel huidadvies. Met de East-meest-West huidanalyse en de intake vragen krijg ik een goed beeld om te bepalen welke Kit geschikt is voor uw huid. De werkelijke waarde van de Discovery Kit bedraagt €135,-. Maar voor €99 kunt u deze luxe Kit met behandeling online inboeken op de website op uw gewenste dag en tijdstip.
Met deze Cenzaa Skin Discovery heeft u complete huidverbetering in handen:
• Een Skin Discovery Mini Facial
• Een prachtige luxe Discovery Kit voor een optimale kennismaking met het Cenzaa 6 stappenplan, afgestemd op uw huidwens
• Een luxe cadeaubox met toilettas en een mini brochure.
• Een kortingsvoucher vanaf €64 voor de luxe Full-size Beautycase! De ideale opvolging van de Discovery Kit.