parallax background

Nagels

CND Shellac


CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie SHELLAC. Tegenwoordig is SCHELLAK niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echtter niet te vergelijken met CND SHELLAC en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND SHELLAC, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!


Veilig CND SHELLAC is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!) Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijdert.

WAAR BESTAAT SHELLAC POLISH UIT?


Solvents: zorgt voor en perfecte lak applicatie. Monomers: zorgt voor een UV-gel houdbaarheid. Polymers: zorgt voor een gemakkelijke verwijdering.
Zorgt voor een ultra strakke en gladde look, Goed bestand tegen dagelijks gebruik, Het wordt aangebracht als lak, Ook geschikt voor gel en acrylnagels, Voelt aan als gelnagels, Verwijderen zonder vijlen, Hypoallergeen, Staat ook mooi op teennagels, Geen droogtijd.