PRIJZEN 2020


SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Glow en Wow Advanced Care behandeling (± 45 min.) € 69,50
Een East meets West huidanalyse en een kennismaking met een gepersonaliseerde mix aan Cenzaa specialiteiten voor een stralende huid. Bij deze behandeling krijg je een prachtige cadeaubox ter waarde van € 65,00 met alle zeven producten die tijdens de behandeling zijn gebruikt.
Glow en Wow Youth tot 18 jaar (± 30 min.) € 27,50
Behandeling voor de vette en onzuivere huid. De talgproductie wordt verminderd en gereguleerd met een reiniging, dieptereiniging, afsluitende verzorging en thuisadvies op maat.
Glow en Wow ‘Cleansing’ (± 45 min.) €39,50
Heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op huidtype en conditie, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende huidverzorging.
Celullar Eye treatment (± 45 min.) € 44,95
Speciale behandeling voor de tere huid rondom de ogen. Zorgt onmiddelijk voor versteviging en hydratatie, verminderd rimpeltjes en fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen. Te beginnen met een reiniging, huidvernieuwende scrub, oogmassage met Opaliet stenen, oogmasker en afsluitende verzorging met de Ultimate contour lift, dagverzorging inclusief serum. Ook inzetbaar als kuur voor nog betere resultaten. (Ook extra inzetbaar tijdens de behandeling). meerprijs €15,00
Glow en Wow ‘Impressions’ (± 60 min.) € 54,50
Uitgebreide East meets West huidanalyse, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gelaat –en decolleté-shiatzumassage, masker, serum, passende huidverzorging en theeceremonie als afsluiting.
Glow en Wow ‘Moments’ (± 90 min.) € 79,50
Wellness behandeling met huidverbeterende effecten voor het gelaat en decolleté. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Een uitgebreide East meets West huidanalyse, geurreis, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum (*of ampul) gelaat en decolleté Shiatzumassage, masker, Hawaiiaanse Lomi Lomi massage (decolleté en armen), oogmasker, diverse sera, passende huidverzorging en theeceremonie als afsluiting. *Een ampul is een echte oppepper voor de huid boordevol werkstoffen. Bij te boeken voor €8,50 bij een Cenzaa gelaatsbehandeling.
For Men (± 60 min.) €54,50
De huid van een man is doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de man vaker last van onzuiverheden maar is ook gevoelig en vochtarm. De regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Dagelijkse verzorging met frisse, matterende en hydraterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid. Boek deze heerlijke ontspannende behandeling met het revolutionaire PCN2 systeem, speciaal afgestemd voor de mannenhuid met de uitgebreide East meets West huidanalyse, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, gelaat- nek -en schoudermassage, serum, afsluitende verzorging en theeceremonie.
Mini Treatment (± 30 min.) €29,55
Kies en mix 2 modules: Wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en modelleren, bovenlip harsen, kin harsen. Inclusief oogverzorging met een masker, massage en oogcrème.

Losse Modules

Losse modules tijdens de behandeling (± 30 min.) vanaf € 7,50
Wenkbrauwen epileren of harsen, bovenlip harsen, kin harsen €10 (2 of meer € 7,50 per onderdeel)
Wimpers of wenkbrauwen verven €12,50 (2 of meer € 10 per onderdeel.)

Henna Brows

'Browtycoon' Henna brow Treatment € 35 (± 45 min.)
Door middel van de browmapping formule maak ik een mooie, passende vorm in je wenkbrauwen. Hierna worden ze geharst, gestyled, geknipt en gekleurd met Henna.
De Henna Brow Treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt en de huid van zichzelf niet te vet is. Het blijft 5-6 weken op de haartjes zitten.
Advies na de behandeling voor langdurig resultaat:
 • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water.
 • Gebruik geen olie-houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op.
 • Gebruik geen peelende of reingingsprodukten op de wenkbrauwen, alleen reinigen met water is voldoende.
 • Niet vrijven over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht en dep de wenkbrauwen droog.
 • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.
  Leuk weetje! Henna komt van de plant Lawsonia inermis en groeit in een droog en zeer warm klimaat. De noten en bladeren worden gedroogd en tot een poeder vermalen. Natuurlijke Henna is gezond voor haar en huid en zal de structuur daarvan niet beschadigen. Om andere kleuren te krijgen wordt Henna vermengd met andere gedroogde planten. Een lichtere kleur is helaas niet mogelijk zonder chemische toevoegingen.

 • MASSAGES

  Massage gelaat-en decolleté € 30,00
  Kies een geurende olie tijdens de geurreis en beleef een ontspannende Shiatzu drukpuntmassage en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage (decolleté en armen) waarmee lichamelijke ongemakken worden verlicht. Deze massage helpt bij stress, bevorderd ontspanning van lichaam en geest en brengt de energiestroom in het lichaam weer in balans.
  Massage rug en nek € 27,50
  Kies een geurende olie tijdens de geurreis en beleef een complete massage van rug en nek waarmee lichamelijke ongemakken worden verlicht. Deze massage helpt bij stress, bevorderd ontspanning van lichaam en geest en brengt de energiestroom in het lichaam weer in balans.

  BRUIDSARRANGEMENTEN

  Glow en wow Bruidsarrangement 1 € 180,00
  Twee Glow en Wow 'Cleansing' gelaatsbehandelingen, beMineral proef- en bruids-make-up, modelleren en lakken van de nagels met een kleur van CND Shellac naar keuze.
  Dit arrangement is nog te upgraden met extra behandelingen. Vraag naar de mogelijkheden.
  Glow en wow Bruidsarrangement 2 € 240,50
  Twee Glow en Wow ‘Impressions’ gelaatsbehandelingen, beMineral proef- en bruidsmake-up, een ‘Mini Treatment’ naar keuze, modelleren en lakken van de nagels met een kleur van CND Shellac naar keuze.
  Dit arrangement is nog te upgraden met extra behandelingen. Vraag naar de mogelijkheden.

  HARSEN

  Waxen | Stylen | Shapen wenkbrauwen (€19,50)
  De wenkbrauwen worden mooi in vorm gebracht door middel van de browmapping formule. Daarna worden ze geharst, geëpileerd en geknipt.
  Harsen onderbenen (€23,50)
  Het harsen van de onderbenen gebeurd met warme harsrollers. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt nabehandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  Harsen hele benen (€38,50)
  Het harsen van de benen gebeurd met warme harsrollers. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt nabehandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  Harsen bikinilijn (€16,50)
  Het harsen van de bikinilijn gebeurd met warme harsrollers. Voor de bikinilijn wordt er een kleinere roller gebruikt als voor de benen. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt nabehandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  Harsen Oksels (€16,50)
  Het harsen van de oksels gebeurd met warme harsrollers. Voor de oksels wordt er een kleinere harsroller gebruikt als voor de benen. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt na behandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  Harsen armen (€20,00)
  Het harsen van de bikinilijn gebeurd met warme harsrollers. Voor de armen wordt er een kleinere roller gebruikt als voor de benen. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt nabehandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  Harsen borst of rug (€28,00)*
  Het harsen van de borst en de rug gebeurd met warme harsrollers. De haartjes worden door de hars ingesloten en worden met harsstrips verwijderd. De ingesloten haartjes worden zo met de wortel meegetrokken. Het wordt nabehandeld met een verzachtende en hydraterende Aloë Vera lotion.
  *Afhankelijk van de grootte en de beharing van het te harsen gebied kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

  MAKE-UP

  Bruidsmake-up (€85,00)
  De prijs van de Bruidsmake–up is inclusief een proefmake-up. Bruidsmake-up wordt verzorgd op locatie. Proefmake-up vindt plaats een aantal weken voor de bruiloft in de salon. Make-up op locatie voor bruiloftsgasten €25
  Rijkosten:
  Binnen Oirschot gratis. Buiten Oirschot €0,35 per kilometer.
  Natural Look (€25,00)
  Bij de' Natural Look' krijg je een mooie dag make-up aangebracht van beMineral. De make-up draagt luchtig, je voelt het niet zitten en het smeert de poriën niet dicht. Met de vele, prachtige kleurtjes oogschaduw en de mooie lipsticks laten we je stralen!
  Perfect Look (€34,50)
  Bij de' Perfect Look' krijg je een mooie avond make-up aangebracht van beMineral. Perfect voor als je een keer een feestje hebt en je wilt er stralend uit zien. Het geeft net dat beetje extra aan je looks. De make-up draagt luchtig, je voelt het niet zitten en is smudge proof! Je smeert de poriën niet dicht maar ze kunnen juist blijven ademen. Met de vele, prachtige kleurtjes oogschaduw en de mooie lipsticks laten we je stralen op je feest.

  HANDS

  Nagels vijlen/modelleren en lakken met CND Shellac € 30,00
  Je nagels worden netjes in model gevijld. De nagelriemen worden verzorgt en dode huidcellen worden verwijderd. Je nagel wordt zonder opruwen voorzien van een basecoat voor de hechting. Hierna worden er twee laagjes kleur aangebracht en als afsluiting de topcoat. Zo behoud de nagel zijn mooie kleur en glans. Hard uit onder een UV lamp, blijft 14+ dagen mooi. (Afhankelijk van de conditie van je eigen nagel.)
  Het is raadzaam om Shellac in de professionele salon te laten verwijderen, Zo wordt de lak er op een deskundige manier afgeweekt zodat de nagel onbeschadigd blijft.
  Desgewenst kunt u een vervolgafspraak inplannen voor een nieuwe set CND Shellac.
  Cosmetische manicurebehandeling € 25,50
  Reinigen, vijlen/modelleren, nagelriemen verzorgen, SPA scrub, warme compressen, hand-en arm massage, afsluitende verzorging met CND Solaroil en handcreme. (Intensief voedend en hydraterend.)
  Optioneel: lakken met CND Shellac, meerprijs € 20,00
  VIP Manicure voor max. 2 personen € 32,50 p.p. Inclusief een hapje en een verfrissend drankje
  Nagels vijlen/modelleren, nagelriemen verzorgen, SPA scrub, warme compressen, lakken met CND Shellac, verzorging met CND Solaroil en afsluitende verzorging met handcrème. Kortom, een gezellig vriendinnenuitje!

  FEET

  Nagels vijlen/modelleren en lakken met CND Shellac € 32,50
  Je nagels worden netjes in model gevijld. De nagelriemen worden verzorgt en dode huidcellen worden verwijderd. Je nagel wordt zonder opruwen voorzien van een basecoat voor de hechting. Hierna worden er twee laagjes kleur aangebracht en als afsluiting de topcoat. Zo behoud de nagel zijn mooie kleur en glans. Hard uit onder een UV lamp, blijft 14+ dagen mooi. (Afhankelijk van de conditie van je eigen nagel.)
  Cosmetische voetverzorging € 27,50
  Reinigen, knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, SPA scrub, warme compressen, voet-en onderbeenmassage, CND Solaroil en verzorgende crème. (Intensief voedend en hydraterend.)
  Optioneel: lakken met CND Shellac, meerprijs € 22,50

  HANDS & FEET

  Nagels vijlen/modelleren van de handen & nagels vijlen/modelleren van de voeten inclusief lakken met CND Shellac € 55,00
  De nagels van je handen en voeten worden netjes in model gevijld. De nagelriemen worden verzorgt en dode huidcellen worden verwijderd. Je nagel wordt zonder opruwen voorzien van een basecoat voor de hechting. Hierna worden er twee laagjes kleur aangebracht en als afsluiting de topcoat. Zo behoud de nagel zijn mooie kleur en glans. Hard uit onder een UV lamp, blijft 14+ dagen mooi. (Afhankelijk van de conditie van je eigen nagel.)
  Bij de eerste afspraak krijg je eenmalig de CND Solaroil mee. Hiermee houdt je de nagel soepel en gehydrateerd voor een langere houdbaarheid van de lak en van je nagel. 2x per dag gebruiken.
  Desgewenst kunt u een vervolgafspraak inplannen voor een nieuwe set CND Shellac.

  beautykuur

  Beautykuur € 315,00
  Heeft u een specifieke huidwens en wilt u hier wat aan veranderen dan kunnen we dit samen aan gaan pakken. Door middel van de East meets West huidanalyse wordt de huidconditie en daarmee de samenhangende gezondheid letterlijk in kaart gebracht. Vanuit de Oosterse filosofie leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in ons lichaam. Zo zien we wat uw huid nodig heeft, wat uw wensen zijn en hoe we uw huid in topconditie krijgen en houden. Een beauty kuur neemt een periode van vier maanden in beslag. Aan de hand van het huidtype en huidwens maken we een op maat gesneden programma en ontvangt u:
  CENZAA BIO ACTIVE SUPPLEMENT: Dit zijn voedingssupplementen die op therapeutische kruidenbasis zijn vervaardigd. Ze ondersteunen het herstelproces van de huid en helpen hierbij het afweersysteem van de huid te optimaliseren. Het zuivert de huid van binnenuit en bevat unieke ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen.
  OF
  AGE BENEFIT SUPPLEMENT: Dit supplement vertraagd het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Bij frequent gebruik zal de huid van binnenin herstellen en continue verder worden opgebouwd. Voor in -en uitwendige huidverzorging! Beschermd bij veroudering, verhoogt vitaliteit en houdt het uiterlijk fris en jeugdig.
 • Een gratis intake
 • 4 behandelingen op maat van 60 minuten
 • Zeven miniatuur producten voor thuisgebruik
 • Advies om uw huid in optimale conditie te houden