PRIJZEN 2021


SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Glow en Wow Discovery Kit met behandeling. (± 30 min.) € 99
Maak kennis met het 6-stappenplan van Cenzaa en geniet thuis van de huidverbeterende en doeltreffende werking van de Cenzaa Essentials. Dit is een kennismakingsset met 7-travelsize producten en een mini- brochure met productinformatie en tips voor een stralende huid. De Discovery Kit is er maar liefst in 7 unieke uitvoeringen, voor elke huidwens een oplossing. Je ontvangt hierbij een behandeling van ± 30 minuten met jouw persoonlijke huidadvies. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging (peeling) een serum, 24-H Cream en een zonbescherming. De set wordt geleverd in een stijlvolle bewaarbox met luxe toilettas zodat jij jouw favoriete essentials altijd bij de hand hebt.
Glow en Wow Youth tot 18 jaar (± 30 min.) € 29,50
Behandeling voor de vette en onzuivere huid. De talgproductie wordt verminderd en gereguleerd met een reiniging, dieptereiniging, afsluitende verzorging en thuisadvies op maat.
Glow en Wow ‘Cleansing’ (± 45 min.) €41,50
Heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op huidtype en conditie, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende huidverzorging.
Celullar Eye treatment (± 45 min.) € 45,95
Speciale behandeling voor de tere huid rondom de ogen. Zorgt onmiddelijk voor versteviging en hydratatie, verminderd rimpeltjes en fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen. Te beginnen met een reiniging, huidvernieuwende scrub, oogmassage met Opaliet stenen, oogmasker en afsluitende verzorging met de Ultimate contour lift, dagverzorging inclusief serum. Ook inzetbaar als kuur voor nog betere resultaten. (Ook extra inzetbaar tijdens de behandeling). meerprijs €15,00
Glow en Wow ‘Impressions’ (± 60 min.) € 57,50
Uitgebreide East meets West huidanalyse, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gelaat –en decolleté-shiatzumassage, masker, handmassage, serum, passende huidverzorging en theeceremonie als afsluiting.
Glow en Wow ‘Moments’ (± 90 min.) € 83,50
Wellness behandeling met huidverbeterende effecten voor het gelaat en decolleté. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Een uitgebreide East meets West huidanalyse, geurreis, dubbele reiniging, dieptereiniging (peeling), onzuiverheden verwijderen, serum (*of ampul) gelaat en decolleté Shiatzumassage, masker, Hawaiiaanse Lomi Lomi massage (decolleté en armen), oogmasker, diverse sera, afsluitende huidverzorging met een zonbescherming en theeceremonie als afsluiting. *Een ampul is een echte oppepper voor de huid boordevol werkstoffen. Bij te boeken voor €8,50 bij een Cenzaa gelaatsbehandeling.
Impressions Facebook
Moments Facebook
RYJVK Seasons behandeling 'The Journey' (±60 min.) €62,50
Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland. Droom weg met een zacht mousserend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant,-en kruidenextracten. De Enzyme Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Maak creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar.
Geurreis, welkomstmassage, Thermal Cleansing (reiniging), East meets West huidanalyse, Enzyme Polish (dieptereiniging), onzuiverheden verwijderen, Wrinkle Resist Eye Mask, Cryo Oil Massage (massagesticks met een ijskoude vloeistof erin) met Vit.C Elixer, masker, serum, passende huidverzorging en zonbescherming, Lipgloss en Eau de Parfum, theeceremonie als afsluiting.
RYJVK Seasons behandeling ‘Allure of the Lagoon’ (± 90 min.) € 89,50
Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling aangeboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de Allure of the Lagoon Massage. Hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en geniet je van warme olie, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen is een waanzinnige ervaring en weerspiegeld de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland. Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren.
Geurreis, welkomstmassage, Thermal Cleansing (reiniging), East meets West huidanalyse, Enzyme Polish (dieptereiniging), onzuiverheden verwijderen, Wrinkle Resist Eye Mask, Cryo Oil Massage met Vit.C Elixer, Allure of the Lagoon Massage, Wrinkle Resist Eyemask, Cryo Oil Massage, (sticks met een ijskoude vloeistof erin) masker, AHA Decolleté Contouring Mask, serum, passende huidverzorging en zonbescherming, Lipgloss en Eau de Parfum, theeceremonie als afsluiting.
RYJVK Seasons 'Basalt Treatment' (±60 min.) €62,50
De unieke RYJVK Basalt Treatment bevat een aantal bijzondere highlights die je meevoeren naar het meest zuidelijke puntje van RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid..
Geurreis, welkomstritueel 1 met de Velvety Vit. E Oil, Reiniging, East meets West huidanalyse, dieptereiniging (peeling), onzuiverheden verwijderen, Spicey Skin Shock (pittig doorbloedingsmasker) Basaltstone sensage, maskermoment, afsluitende huidverzorging, zonbescherming, lipgloss, Eau de Parfum, theeceremonie als afsluiting.
RYJVK Seasons 'Crispy Salt en Basalt Treatment' (±90 min.) €89,50
Deze unieke Treatment bevat een aantal bijzondere highlights die je meevoeren naar het meest zuidelijke puntje van RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. De behandeling is uitgebreid met de warme RYJVK Crispy Salt Sensage die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezout bundels. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid.
Geurreis, welkomstritueel 1 met de Velvety Vit. E Oil, Welkomstritueel 2 met Basalt Stones, Reiniging, East meets West huidanalyse, dieptereiniging (peeling), onzuiverheden verwijderen, Spicey Skin Shock (pittig doorbloedingsmasker) Basaltstone sensage, Crispy Salt Sensage, maskermoment, afsluitende huidverzorging, zonbescherming, lipgloss, Eau de Parfum, theeceremonie als afsluiting.
For Men (± 60 min.) €57,50
De huid van een man is doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de man vaker last van onzuiverheden maar is ook gevoelig en vochtarm. De regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Dagelijkse verzorging met frisse, matterende en hydraterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid. Boek deze heerlijke ontspannende behandeling met het revolutionaire PCN2 systeem, speciaal afgestemd voor de mannenhuid met de uitgebreide East meets West huidanalyse, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, gelaat- nek -en schoudermassage, serum, afsluitende verzorging en theeceremonie.
Mini Treatment (± 30 min.) €31,50
Kies en mix 2 modules: Wens jij alleen geharste wenkbrauwen en bovenlip of geharste en geverfde wenkbrauwen? Dan is deze behandeling met wat extra's wellicht wat voor jou. Je kunt kiezen uit:
Wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en modelleren, bovenlip harsen, kin harsen. Inclusief oogverzorging met een masker, mini-oogcontour massage en oogcrème met 7-effecten!
PRIJZEN
PRIJZEN
PRIJZEN
PRIJZEN

Losse Modules

Losse modules tijdens de behandeling (± 30 min.) vanaf € 7,50
Wenkbrauwen epileren of harsen, bovenlip harsen, kin harsen €10 (2 of meer € 7,50 per onderdeel)
Wimpers of wenkbrauwen verven €12,50 (2 of meer € 10 per onderdeel.)

'Bronsun' Brow Treatment

'Bronsun' Brow Treatment. Henna WOW effect! € 35 (± 45 min.)
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst omdat het ook de lichtere donshaartjes mee pakt. Een verfbeurt wordt altijd gecombineerd met harsen of epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Met de bronsun wenkbrauwverf krijg je een mooie afdruk op de huid die tot 7 dagen blijft zitten. Op de haartjes zelf 6-7 weken. Tegenwoordig mogen de wenkbrauwen zeer zeker gezien worden. Een strakke brow is echt de trend tegenwoordig en om een mooie, passende vorm te krijgen die bij iemand zijn gezicht past maak ik gebruik van de browmappingformule. Hierna worden ze geharst, gestyled, geknipt en gekleurd met Bronsun verf.
Henna WOW Effect! Waarom is Bronsun dye zo populair? Het is de eerste wenkbrauwverf met geltextuur die een henna brow effect geeft. Geen poeder dus, maar een handig vloerbaar product dat je mengt met developer.
 • Super gepigmenteerd.
 • Verft de haartjes én de huid.
 • Henna tattoo effect tot wel 7 dagen.
 • Kleurt de haartjes tot wel 7 weken.
 • Bevat geen ammonia.
  Advies na de behandeling voor langdurig resultaat:
 • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water, dus ook niet met sporten.
 • Vermijd scrubs, peelings, alcoholhoudende of olie-houdende producten op of rondom de wenkbrauwen zolang de tint op de huid zit. Alleen reinigen met water is voldoende.
 • Niet vrijven over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht en dep de wenkbrauwen droog.
 • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

 • MASSAGES

  Massage gelaat-en decolleté € 30,00
  Kies een geurende olie tijdens de geurreis en beleef een ontspannende Shiatzu drukpuntmassage en de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage (decolleté en armen) waarmee lichamelijke ongemakken worden verlicht. Deze massage helpt bij stress, bevorderd ontspanning van lichaam en geest en brengt de energiestroom in het lichaam weer in balans.
  Massage rug en nek € 27,50
  Kies een geurende olie tijdens de geurreis en beleef een complete massage van rug en nek waarmee lichamelijke ongemakken worden verlicht. Deze massage helpt bij stress, bevorderd ontspanning van lichaam en geest en brengt de energiestroom in het lichaam weer in balans.

  BRUIDSARRANGEMENTEN

  Glow en wow Bruidsarrangement 1 €165
  Twee Glow en Wow 'Cleansing' gelaatsbehandelingen en beMineral proef- en bruids-make-up.
  Je kunt ook je eigen arrangement samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden. (Wil jij jouw bruidsarrangement online inboeken dan kan dat. Boek jouw eerste 'Cleansing' gelaatsbehandeling in, dan neem ik contact met jou op om het vervolg in te plannen. Wil je eerst meer informatie dan mag je me altijd mailen. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen op de website).
  Rijkosten op lokatie: Binnen Oirschot gratis. Buiten Oirschot €0,35 per kilometer.
  Glow en wow Bruidsarrangement 2 € 215
  Twee Glow en Wow ‘Impressions’ gelaatsbehandelingen, beMineral proef- en bruidsmake-up, 2 losse modules naar keuze (bv. harsen en verven wenkbrauwen of harsen wenkbrauwen en bovenlip)
  Je kunt ook je eigen arrangement samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden. (Wil jij jouw bruidsarrangement online inboeken dan kan dat. Boek jouw eerste 'Impressions' gelaatsbehandeling in, dan neem ik contact met jou op om het vervolg in te plannen. Wil je eerst meer informatie dan mag je me altijd mailen. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen op de website).
  Rijkosten op lokatie: Binnen Oirschot gratis. Buiten Oirschot €0,35 per kilometer.

  HARSEN

  Waxen | Stylen | Shapen wenkbrauwen (€19,50)
  De wenkbrauwen worden mooi in vorm gebracht door middel van de browmapping formule. Daarna worden ze geharst, geëpileerd en geknipt.

  MAKE-UP

  Bruidsmake-up (€85,00)
  De prijs van de Bruidsmake–up is inclusief een proefmake-up. Bruidsmake-up wordt verzorgd op locatie. Proefmake-up vindt plaats een aantal weken voor de bruiloft in de salon. Wil je deze graag online inboeken dan kan dat. Boek dan alleen de proefmake-up in. Ik neem na de boeking contact met je op om de verdere details door te nemen en al jouw vragen te beantwoorden. Wil je eerst meer weten dan mag je altijd het contactformulier invullen op de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
  Make-up op locatie voor bruiloftsgasten €25
  Rijkosten: Binnen Oirschot gratis. Buiten Oirschot €0,35 per kilometer.
  Natural Look (€25,00)
  Bij de' Natural Look' krijg je een mooie dag make-up aangebracht van beMineral. De make-up draagt luchtig, je voelt het niet zitten en het smeert de poriën niet dicht. Met de vele, prachtige kleurtjes oogschaduw en de mooie lipsticks laten we je stralen!
  Perfect Look (€34,50)
  Bij de' Perfect Look' krijg je een mooie avond make-up aangebracht van beMineral. Perfect voor als je een keer een feestje hebt en je wilt er stralend uit zien. Het geeft net dat beetje extra aan je looks. De make-up draagt luchtig, je voelt het niet zitten en is smudge proof! Je smeert de poriën niet dicht maar ze kunnen juist blijven ademen. Met de vele, prachtige kleurtjes oogschaduw en de mooie lipsticks laten we je stralen op je feest.
  Be Mineral Be Yourself Workshop (€22,50)
  Ben jij benieuwd naar de producten van BeMineral en wil jij graag advies over hoe je deze producten aan brengt dan is deze 'workshop' iets voor jou. Je zult versteld staan hoe goed jij eruit kan zien met naturel make-up. Je ziet er mooi(er) uit, maar blijft wél jezelf. Tijdens een 1-op-1 Make up advies kun je onder mijn begeleiding, geheel corona proof, een mooie naturel make-up leren aanbrengen met de producten van BeMineral. Ik vertel je onder het genot van een drankje waar dit mooie minerale make-up merk voor staat. Je kunt het hele assortiment op je gemak bekijken, uitproberen en je kunt al je vragen stellen. Ik weet zeker dat je enthousiast wordt en niks anders meer wilt gaan gebruiken. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om tijdens deze workshop de fantastische producten van BeMineral te shoppen. 100% natuurlijk, 100% kwaliteit, 100% jezelf!

  beautykuur

  Beautykuur € 315,00
  Heeft u een specifieke huidwens en wilt u hier wat aan veranderen dan kunnen we dit samen aan gaan pakken. Door middel van de East meets West huidanalyse wordt de huidconditie en daarmee de samenhangende gezondheid letterlijk in kaart gebracht. Vanuit de Oosterse filosofie leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in ons lichaam. Zo zien we wat uw huid nodig heeft, wat uw wensen zijn en hoe we uw huid in topconditie krijgen en houden. Een beauty kuur neemt een periode van vier maanden in beslag. Aan de hand van het huidtype en huidwens maken we een op maat gesneden programma en ontvangt u:
  CENZAA BIO ACTIVE SUPPLEMENT: Dit zijn voedingssupplementen die op therapeutische kruidenbasis zijn vervaardigd. Ze ondersteunen het herstelproces van de huid en helpen hierbij het afweersysteem van de huid te optimaliseren. Het zuivert de huid van binnenuit en bevat unieke ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen.
  OF
  AGE BENEFIT SUPPLEMENT: Dit supplement vertraagd het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Bij frequent gebruik zal de huid van binnenin herstellen en continue verder worden opgebouwd. Voor in -en uitwendige huidverzorging! Beschermd bij veroudering, verhoogt vitaliteit en houdt het uiterlijk fris en jeugdig.
 • Een gratis intake
 • 4 behandelingen op maat van 60 minuten
 • Zeven miniatuur producten voor thuisgebruik
 • Advies om uw huid in optimale conditie te houden