Skin DNA

Skin DNA


Skin DNA is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.
De Skin DNA-test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:
stevigheid & elasticiteit
● rimpelvorming
● uv-schade & pigmentatie
● vrije radicalen schade
● gevoeligheid & ontstekingen


Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een op de wetenschap gebaseerd persoonlijk rapport, waarin je wordt meegenomen in jouw risico's op versnelde huidveroudering. Geen 'one-size-fits-all' oplossing, maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssupplementen en cosmetische behandelingen.

Wat kun je met SkinDNA?
Jouw persoonlijke SkinDNA™ resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine te creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst.

Waarom SkinDNA?
● Wordt jij overweldigd door alle tegenstrijdige adviezen over wat het beste is voor de gezondheid en de toekomst van je huid?
●Heb jij motivatie nodig hebt om de gezondheid en de kwaliteit van jouw huid op de lange termijn te behouden?
●Wil je je doelgericht concentreren op de onderdelen waar jouw huid genetisch verzwakt is en ondersteuning no dig heeft?
...... dan is de SkinDNA Genetic Test echt iets voor jou!


Waarom zou mijn DNA van belang zijn voor mijn huidverzorging?
Ons DNA bepaalt in grote mate hoe je verouderd, zowel in positieve als negatieve zin. Dit bepaalt of jij vatbaarder bent voor bijvoorbeeld: rimpels, een slappe huid, pigmentvlekken etc. Simpelweg omdat je deze aanleg hiervoor van (een van) je ouders hebt meekregen. Krijg je de huid van je moeder met weinig rimpels heeft, of juist de slappe huid van je vader? Dat zou namelijk beide kunnen, daar heb je helaas GEEN invloed op…
Daarnaast is natuurlijk het onderdeel lifestyle van belang: hoe eet/drink/leef je, wat doe je aan je huid, ervaar je veel stress, waar woon je qua vervuiling, en vergeet de mate van zon blootstelling ook niet….
Als je alle kennis over de werking van je eigen lichaam hebt, kun je dit gebruiken om te beïnvloeden/compenseren waar het ECHT nodig is. Het achterhalen “waarom” iets zo is of gebeurd? Daarin gaan wij verder dan de uiterlijke symptomen, maar gaan wij helemaal terug naar de kern van het ontstaan van jouw probleem. Zelfs al voordat het zichtbaar wordt!
Hoe mooi dat we deze kennis uit jouw eigen DNA nu ook al voor jou beschikbaar kunnen stellen, om dagelijks zelf toe te passen in JOUW persoonlijke strijd tegen huidveroudering! Maakt het aanpakken hiervan namelijk wel een heel stuk simpeler!
De prijs van deze test is €299 en mag in 3 termijnen betaald worden.
Benieuwd naar jouw DNA? Boek nu jouw gratis Intake!
Boek hier jouw gratis intake