Acne & Clearify

Gecombineerde vette huid en Acne

Kenmerken van het gecombineerde huidtype zijn de duidelijk zichtbare poriën rondom en op de neus, onzuiverheden en een glimmend voorhoofd. Deze vettige T- zone wordt veroorzaakt door talgklieren. Overactieve talgafvloeiing kan leiden tot een vettige gloed, mee-eters en puistjes. Het drogere gedeelte van de huid zijn vaak de wangen. Deze huidzone heeft juist te maken met een tekort aan natuurlijke vetten in de huid. We spreken van Acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht maar kan ook op de borst en op de rug voorkomen. Pak Acne aan en kies voor het Cenzaa Acne & Clearify behandelprogramma. Het programma bevat o.a. (voeding) tips, een uitreinigende fase en een fruitzuur peeling. De combinatie van salonbehandelingen en het gebruiken van thuisverzorgingsproducten zorgen ervoor dat de huid weer rustig wordt en de natuurlijke balans zich hersteld.

HOE PAK JE EEN GECOMBINEERDE HUID AAN


Omdat je eigenlijk te maken hebt met twee soorten huidtypes in één is goede en passende verzorgingsproducten voor dit huidtype essentieel. Heb je een gemengde huid, dan is het belangrijk dat alle producten die je gebruikt geschikt zijn voor de verschillende huidzones op je gezicht. Je wilt natuurlijk niet dat de droge zones nog droger worden, maar ook niet dat de T-zone onrustiger wordt, poriën verder verstoppen en er ontstekingen ontstaan. Voor het gecombineerde huidtype is het van belang milde maar effectieve producten met een lichte textuur te gebruiken die de huid niet verder uitdrogen, maar ook de talgproductie niet verder laat toenemen
PUISTJES; NIET KRABBEN, NIET KNIJPEN!
De gecombineerde en vette huid heeft nogal eens te maken met onzuiverheden, puistjes en mee- eters. Het is dan heel verleidelijk om puistjes uit te knijpen. Doe dit niet! Door het uitknijpen kan er een verspreiding van de bacteriën ontstaan. Dit leidt tot nieuwe ontstekingen en nog meer puistjes!
STRESS EN DE ONZUIVERE HUID
Een onzuivere huid leidt nogal eens tot stress. En stress is niet goed voor de gezondheid en ook zeker niet voor je huid. Voldoende lichaamsbeweging is een geweldige manier om het stressniveau onder controle te krijgen en heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding en bloedcirculatie. Dat zie je ook weer terug in je huidconditie. Transpireren helpt bovendien ook mee om de huid te reinigen. Het is echter wel belangrijk om na het sporten snel te douchen, zodat het transpiratievocht de grove poriën van dit huidtype niet kan gaan verstoppen.
TIP! Boek uw Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling. Met onderstaande gezichtsbehandelingen bereikt u maximaal resultaat in huidverbetering
De behandelingen:
Acne Facial 45 min | 75

Skin analyse en Intake
Reiniging van de huid
Dieptereiniging
Uitreinigen van de huid
Fruitzuurpeeling
Dag/nachtverzorging incl. serum, 24H Cream, oogcreme en zonbescherming passend bij het huidtype
Productadvies
Natuurlijk kun je de behandeling eenmalig boeken maar wil je maximaal resultaat dan gaan we uit van 6 behandelingen 1x in de 2 weken. Dit is afhankelijk van de indicatie en de gevoeligheid van de huid. Voor maximaal resultaat is het belangrijk de huid thuis goed te verzorgen met de producten van Cenzaa.
Boek je een kuurbehandeling van 6 behandelingen dan ontvang je een passende reiniging ( Velvet Creamy milk of Rise and Shine Cleanser) GRATIS. t.w.v. €29,85 gratis.
Kuur : €432
Heeft de huid veel littekens als gevolg van Acne dan kan het gewenst zijn om een bindweefselmassage toe te voegen aan de behandeling. De behandeling ziet er dan als volgt uit.
Acne Facial (Littekenbehandeling) 60 min | €90

Skin analyse en Intake
Reiniging van de huid
Dieptereiniging
Uitreinigen van de huid
Bindweefselmassage
Fruitzuurpeeling
Shock therapy met een ampul
Dag/nachtverzorging incl. serum, 24H Cream, oogcreme en zonbescherming passend bij het huidtype
Productadvies