parallax background

Bindweefselmassage

"Gezichtsbehandelingen waarbij we een stapje verder gaan. Zonder apparatuur maar met behulp van zeer hoogwaardige en vernieuwende producten en technieken pakken we huidproblemen als fijne lijntjes en rimpeltjes moeiteloos aan, in dit geval met bindweefselmassage. Voor het beste resultaat boek je deze behandelingen in een kuur van gemiddeld 6 behandelingen. Je komt dan 1 x per week.

Wat is bindweefselmassage


De ultieme massage work-out voor iedere huid! Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, doorbloeding en aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd. Het effect is zichtbare huidverjonging, een stralende huid en een betere opname van werkstoffen uit de dagelijkse gezichtsverzorging.


Boek jouw behandeling eenmalig of in kuurverband!
Bewezen effecten Bindweefselmassage:
Verbetering huidconditie >verstevigd
Diepe rimpels vervagen
Kleine rimpels verdwijnen
Verbetering van de doorbloeding
Positieve invloed op de weerstand van de huid
Deze behandeling bevat optioneel ook de Buccal Massage

Hoe werkt Buccalmassage?


Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. Buccal betekent wang. De Buccalmassage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees en maakt deze spieren los. Het hebben van stijve spieren in het gezicht kan namelijk leiden tot een afname van collageen. Hierdoor ontstaan vervolgens huidproblemen en (vroegtijdige) huidveroudering. Doordat we de spieren los masseren krijgt het weefsel weer een zuurstof shot en worden de belangrijke processen voor de aanmaak van collageen weer op gang gebracht. Het resultaat is een gezonde, goed doorbloede huid met volume.


Wil je echte resultaten boeken dan boek je deze behandeling in kuurverband. Je ontvangt dan 6 behandelingen van 30 minuten 1 x in de week. (Als de huid het nodig heeft dan volgen er meer behandelingen) Bij een kuur ontvang je altijd de juiste producten om maximaal resultaat te behalen. Boek de Quick Fix kuur van 6 behandelingen of Energy Bootcamp voor de losse behandeling.
Klik op de button voor meer informatie over de Anti-age behandelingen en prijzen.
Bindweefsel behandelingen