Bio Peel

Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?


Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/ of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Ter bescherming wordt er een zonnefactor aangebracht.
Basaalcellenlaag
De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden de stamcellen voorzien van een bom met voedingstoffen. Dit resulteert in meer gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit.
Wat gebeurt er na de Bio Peel?
Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.
Wat kan men bereiken met een Bio Peel?
Fijnere poriën
Verhelderen van sommige hyperpigmentatie
Herstel bij (uitgebluste) puistjes
Gladder huidoppervlak, gladstrijken van lijntjes
Herstellen van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid.
Contra Indicaties
Virale infecties, de infectie kan zich verspreiden
Kanker, ook wanneer de cliënt nog kankermedicatie inneemt
Open wondjes
Actinische keratose
Bepaalde medicatie
4 dagen wachttijd na Botox injecties (de Bio Peel ontgift de Botox)
BIO PEEL BEHANDELING
60 min |€ 82,50
Huidanalyse
Reiniging van de huid
Onzuiverheden verwijderen
Aanbrengen en inmasseren van de peeling (Max. 15 minuten)
Vitamine C behandeling
Ampul
Masker
Aanbrengen Calendula Oil en SPF 50

Met een eenmalige behandeling krijgt je huid al een intensieve boost maar wil je aan een indicatie werken raad ik 3-6 behandelingen aan met een behandelfrequentie van 1x in de 7-14 dagen. Afhankelijk van de wensen voor de huid is in deze kuur naar wens te verlengen. Daarna is het noodzakelijk de huid te onderhouden door 1x in de 3 maanden de behandeling te herhalen.
Boek je een kuurbehandeling van 3 behandelingen van €247,50 dan krijg je de Calendula Oil en een SPF erbij. Een kuur is perfect om in te zetten aan het einde van de zomer en het einde van de winter om je huid te ontgiften en te ontdoen van dode huidcellen.