make-up met producten van beMineral

Bemineral


beMineral is een zuivere minerale make-up lijn en bestaat sinds augustus 2012. De make-up is natuurlijk, heeft een jeugdige uitstraling en biedt een perfecte camouflage. Het is waterafstotend en beschermd tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten:


Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden ze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! Absoluut een mooie aanvulling op de producten van Cenzaa.


 • Cruelty Free
 • Natural
 • All Skin Types

 • Trouwen


  beMineral geeft je een prachtige natuurlijke ‘glow’ en is uitermate geschikt als bruidsmake-up. Ben je benieuwd hoe jij eruitkan zien op je trouwdag? Je bent van harte welkom in mijn salon voor advies en een proef make-up. Uiteraard kom ik op je trouwdag op locatie om de mooiste bruid ooit van je te maken. Willen je zus, moeder, vriendin, tante, getuige of bruidsmeisjes ook een mooie make-up? Dat kan natuurlijk. Je mag contact met me opnemen voor meer informatie.

  Bruids- arrangementen


  Wil jij als bruid echt stralen op je trouwdag boek dan een bruidsarrangement. Hiermee ga jij zeker stralend en ontspannen je mooiste dag beleven! Ga gauw naar mijn prijslijst voor meer informatie.


  Feest & Festival


  Wil jij graag een keer uitpakken met een mooie make-up voor een feest of festival? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Voor €30 heb je al een mooie dagmake-up.