Anti-age

Een rijpere, oudere en slappere huid met rimpels en vlekjes. Een huid die kwetsbaar en gevoelig is en droog en trekkerig aanvoelt. Helaas krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Toch kan je veel leed voorkomen door je huid in deze fase extra goed te verzorgen.

Anti-aging voor maximaal huidherstel


Tijdens je leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie af en dat leidt tot vorming van rimpels, lijntjes en plooien. Het huidverouderingsproces start al vanaf je 30e maar vanaf 50 jaar wordt je huid duidelijk stugger en droger en is minder goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Om je huid nu optimaal te verzorgen gebruik je krachtige en hooggeformuleerde anti-aging producten die je huidconditie weer versterken en je huid beschermen. Het is nu echt tijd voor intensieve hydraterende serums, maskers en crèmes met een hoge dosis aan anti-aging werkstoffen om je huid maximaal te herstellen.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt.
Het 360° Skincode Peel Program is opgebouwd uit drie verschillende peelingen. Iedere peeling heeft zijn eigen specifieke werking en dieptewerking maar GLYCOLIC ACID is de ULTIME ANTI-AGE PEELING! Glycolzuur heeft het kleinste molecuul en dringt het diepst in de huid en werkt het meest intensief. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid, doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. De huid wordt meer elastisch, gladder en steviger en is beter in staat om zijn vocht vast te houden.
EFFECTEN:

Verdunt de hoornlaag
Stimuleert celvernieuwing
Hydrateert
Dringt in de diepere huidlagen door en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen
Zorgt voor stevigheid en veerkracht
Versterkt de huid en remt huidveroudering af
Door kleine moleculaire structuur werkt het als transportmiddel voor andere werkstoffen
Vervaagt verdikking van de hoornlaag

bindweefselmassage


Absoluut onmisbaar bij anti-age behandelingen is een bindweefselmassage. Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, doorbloeding en aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd. Het effect is zichtbare huidverjonging, een stralende huid en een betere opname van werkstoffen uit de dagelijkse gezichtsverzorging.
BEWEZEN EFFECTEN:

Verbetering huidconditie >verstevigd
Diepe rimpels vervagen
Kleine rimpels verdwijnen
Verbetering van de doorbloeding
Positieve invloed op de weerstand van de huid
Facebookbanner Advanced Contouring – Eye Beauty Flash
– EYE BEAUTY FLASH – €49,50 (±30 minuten)
HIGHLIGHTS CENZAA EYE CONTOUR MASK -
Fijne lijntjes verdwijnen, diepe lijntjes verzachten. Versterkt en herstructureert de huid rondom de ogen en bestrijdt rimpels.
DE BEHANDELING:

Reiniging
Shocktherapy met een 1/2 ampul
Bindweefselmassage rondom de ogen
Fruitzuurpeeling
Intense touch moment met het EYE CONTOUR MASK
Mist moment
Shocktherapy met 1/2 ampul
Afsluitende verzorging
Bescherming met een SPF
Productadvies
Facebookbanner Advanced Contouring – Fabulous Eyes
– FABOULUS EYE – €49,50 (±30 minuten)
HIGHLIGHTS CENZAA COUPEROSE & ROSACEA MASK -
Heeft een sterk vochtherstellend vermogen, werkt vaatverstevigend op de huid, stimuleert de stofwisseling, ultieme huidverzachter.
DE BEHANDELING:

Reiniging
Shocktherapy 1/2 ampul
Manuele lymfedrainage rondom de ogen
Intense touch moment met het COUPEROSE & ROSACEA MASK
Shocktherapy 1/2 ampul
Mist moment
Afsluitende verzorging
Bescherming met een SPF
Productadvies
Facebookbanner Advanced Contouring – Firming en Repair
– FIRMING & REPAIR – €49,50 (±30 minuten
HIGHLIGHTS CENZAA AHA CONTOURING MASK (masker met gevriesdroogd collageen) -
De vochtbalans wordt geoptimaliseerd, versterkt en herstructureert, bestrijd rimpels.
DE BEHANDELING:

Reiniging
Shocktherapy met een 1/2 ampul
Bindweefselmassage op het decolleté en hals
Fruitzuurpeeling
Intense touch moment met het AHA CONTOURING MASK (Decolleté)
Shocktherapy met een 1/2 ampul
Afsluitende verzorging
Bescherming met een SPF
Productadvies
AANTAL BEHANDELINGEN EN BEHANDELINTERVAL
Om dit programma speciaal voor jou persoonlijk te maken, boeken we minimaal 2 weken voor de eerste behandeling het Skin Research Appointment in. Hierin doe ik een uitgebreide huidanalyse, vertel ik je meer over de mogelijkheden, contra-indicaties en de richtlijnen. Ik maak een persoonlijk behandelplan op maat en vertel je welke producten je thuis dient te gebruiken voordat we met de behandeling kunnen starten.
Afhankelijk van de indicatie en de huidwens wordt bepaald hoeveel behandelingen wenselijk zijn. Voor optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig. Dit is uiteraard afhankelijk van de indicatie en gevoeligheid van de huid.